Visum Turkije iDeal

Je wilt je visum aanvragen voor Turkije, en wat blijkt.. Je kunt alleen betalen met Visum Turkije Kopencreditcard?! Ja.. dat klopt helaas, maar gelukkig is daar op dit moment alweer een oplossing voor gevonden. Via een bedrijf zoals Turkijevisumonline.nl is het visum gemakkelijk aan te vragen en wel te betalen met iDeal. Hieronder leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat en hoe je snel een visum via iDeal kunt aanvragen, zodat je onbezorgd op reis kunt.

Onmogelijk via de overheidswebsite

Bij de Turkse overheid is het nog steeds onmogelijk om je visum met iDeal te betalen. Hier is het alleen mogelijk per creditcard, en dan ook nog eens specifiek visacard of mastercard creditcards. Natuurlijk erg onhandig voor Nederlanders. Nederlands visumbureau’s bieden wel de iDeal optie:

Je visum Turkije met iDeal betalen

Visum Turkije KopenBinnen 5 minuten is de complete aanvraag geregeld en dit in het Nederlands. Na het complete aanvraagformulier ingevuld te hebben, word je doorverwezen naar het betaalscherm waar je het vertrouwde iDeal tussen kunt uitkiezen. Voor iDeal worden bij Turkijevisumonline.nl GEEN extra kosten geregeld! Nadat je met iDeal betaald hebt ontvang je jouw visum binnen 24 uur per e-mail. Wanneer je per post hebt gekozen duurt het een dagje langer.

Andere betaalmogelijkheden naast iDeal

Naast iDeal zijn er bij deze partij nog veel meer andere mogelijkheden om je visum voor Turkije te betalen.Zo is het ook mogelijk om te betalen met:

  • PayPal
  • Creditcard (Mastercard, Visacard en American Express)
  • Bankoverschrijving

Voordelen Turkije visum online

Hoe zit het dan precies via Turkije Visum Online, wat zijn de ervaringen en is dit wel betrouwbaar? Wij tippen deze website juist omdat het op dit moment het grootste bedrijf is en de meest betrouwbare aanbieder van Turkse visums. Dit bedrijf voldoet aan de meest strenge eisen en is daarnaast goedgekeurd door de Turkse overheid om visums uit te geven aan toeristen (voor andere visa kan je hier niet terecht). Daarnaast bied dit Nederlandse bedrijf veel voordelen tegenover de Turkse overheid, naast de betrouwbaarheid, de kvk inschrijving, de velen positieve beoordelingen op kiyoh zijn er nog meer voordleen van dit visumbureau:

Extra voordelen:

  • Complete aanvraag veel sneller, Visum Turkije Kopenbinnen 2 minuten alles geregeld
  • Visum per post thuis gestuurd krijgen
  • Spoedaanvraag mogelijkheid, je ontvangt je visum binnen slechts 4 uur tijd!
  • 7 Dagen per week mogelijk, ook in de avond

Kortom, als je jouw visum via iDeal wilt gaan bestellen weet je nu waar je terecht kunt! We wensen je alvast veel plezier in Turkije!